Professionele personal trainer begeleidt een cliënt tijdens een effectieve fitnesssessie in Dordrecht om af te vallen of in een groep.

Om gebruik te kunnen maken van de modules op onze pagina, is het noodzakelijk om je te registreren. Registratie biedt toegang tot alle beschikbare functies en stelt ons in staat om een gepersonaliseerde ervaring te bieden. Het proces is eenvoudig en snel, en zorgt ervoor dat je het meeste uit onze modules kunt halen. Registreer je vandaag nog om direct aan de slag te gaan!

Op internet vind je vaak tegenstrijdige voedingsadviezen. Ook verschijnen er op blogs en nieuwssites regelmatig nieuwe onderzoeken naar voeding en gezondheid. Klinkt het te mooi om waar te zijn, dan is het dat vaak ook. Bijvoorbeeld als het gaat om wondermiddeltjes tegen huidveroudering of ziektes. Wij geven wetenschappelijk onderbouwd advies over gezonde, duurzame en veilige voedselkeuzes.


Betrouwbare informatie herkennen?

Op internet vind je vaak tegenstrijdige voedingsadviezen. Ook verschijnen er op blogs en nieuwssites regelmatig nieuwe onderzoeken naar voeding en gezondheid. Hoe herken je betrouwbare adviezen op het alsmaar veranderende internet?

Wetenschappelijke consensus

Over het algemeen worden voedingsadviezen die gebaseerd zijn op wetenschappelijke consensus als het meest betrouwbaar gezien. Wetenschappelijke consensus betekent dat de meerderheid van de internationale, gespecialiseerde wetenschappers het met elkaar eens is over de interpretatie van al het beschikbare onderzoek.

Onze gegevens

  • 06 30884622
  • info@benbodyfit.nl
  • Ambachtstraat 2B
    3319 CA Dordrecht
  • KVK: 57775168

Openingstijden

Maandag    07.00 - 22.00
Dinsdag         07.00 - 22.00
Woensdag       07.00 - 22.00
Donderdag      07.00 - 22.00
Vrijdag           07.00 - 22.00
Zaterdag        08.00 - 18.00
Zondag         08.00 - 18.00

Over BenBodyFit

Open chat
Hulp nodig?
Welkom bij BenBodyFit!

Stel direct je vraag aan één van onze personal trainers!

Met sportieve groet,
Team BenBodyFit