Bootcamp in Dordrecht: gezond en gezellig buiten.

Bootcamp is hot! Deze sportieve buitenactiviteit is binnen korte tijd uitgegroeid tot een echte hype in Nederland. Benbodyfit organiseert hun bootcamp bij de Ambachtstraat.

Met een kleine groep gaan we lekker de buitenlucht in, ver weg van de sportschool, waar we meegenomen attributen en obstakels uit de omgeving gebruiken als sportattributen, denk aan bankjes, stoepranden, boomstronken en hekken. Avontuurlijk en afwisselend. Elke keer is de route en manier van trainen weer een verrassing, maar met altijd hetzelfde doel: conditie- en krachtoefeningen.
Elke bootcamp groep krijgt een training op maat.

Welke effecten bereik je met bootcamp?

Bij onze bootcamp mag iedereen zich aansluiten. Van beginners tot topfitte mensen. Bootcamp richt zich altijd op conditie- en krachtverbetering, daarom zijn onze trainingen heel allround. Combineer je bootcamp met een gezond voedingspatroon, dan zal je absoluut de effecten zien op je lichaam! Gezellig, lekker buiten, afwisselend en resultaten, wat wil je nog meer? Sluit je snel aan bij onze bootcamp! Betere conditie en houding, een strakker lichaam, vetverbranding en een krachtiger gevoel zijn slechts een greep uit de voordelen die bootcamp biedt.

Wil je meer informatie over ONZE BOOTCAMP?