0630884622 [email protected]

Bootcamp

Ruime & gratis parkeergelegenheid

Ambachtstraat 2 B Dordrecht

R

Gediplomeerde personal trainers

Alle diploma’s op zak

Trainen in een privé studio

Trainen zonder schaamte

0630884622

Bel gerust voor meer info

Bootcamp Dordrecht: gezond en gezellig buiten

Bootcamp is hot! Deze sportieve buitenactiviteit is binnen korte tijd uitgegroeid tot een echte hype in Nederland. Benbodyfit organiseert hun bootcamp bij de Ambachtstraat.

Met een kleine groep gaan we lekker de buitenlucht in, ver weg van de sportschool, waar we meegenomen attributen en obstakels uit de omgeving gebruiken als sportattributen, denk aan bankjes, stoepranden, boomstronken en hekken. Avontuurlijk en afwisselend. Elke keer is de route en manier van trainen weer een verrassing, maar met altijd hetzelfde doel: conditie- en krachtoefeningen. Elke bootcamp groep krijgt een training op maat.

bootcamp
bootcamp

De bootcamp start op maandag om 20.00

Welke effecten bereik je met bootcamp?

Bij onze bootcamp mag iedereen zich aansluiten. Van beginners tot topfitte mensen. Bootcamp richt zich altijd op conditie- en krachtverbetering, daarom zijn onze trainingen heel allround. Combineer je bootcamp met een gezond voedingspatroon, dan zal je absoluut de effecten zien op je lichaam! Gezellig, lekker buiten, afwisselend en resultaten, wat wil je nog meer? Sluit je snel aan bij een van onze bootcamp!

Welke effecten heeft bootcamp op je lichaam?

Betere conditie en houding, een strakker lichaam, vetverbranding en een krachtiger gevoel zijn slechts een greep uit de voordelen die bootcamp biedt.

Bootcamp voor slechts € 35,- per maand!

Wil je meer informatie over bootcamp bij Benbodyfit?

Neem dan snel contact met ons op! Wij vertellen je graag alles over onze bootcamps. Vanuit regio Dordrecht, Sliedrecht, Papendrecht en Zwijndrecht zijn wij uitstekend bereikbaar.

=

Benbodyfit

KvK: 57775168

0630884622

Maak een afspraak

[email protected]

Stuur ons een bericht

Vraag een Gratis Intake gesprek aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.