0630884622 [email protected]

Bootcamp

Ruime parkeergelegenheid

Ambachtstraat 2 B Dordrecht

R

Gediplomeerde personal trainers

Alle diploma’s op zak

Online personal training

Trainen waar en wanneer jij wilt

0630884622

Bel gerust voor meer info

Bootcamp Dordrecht: gezond en gezellig buiten

Bootcamp is hot! Deze sportieve buitenactiviteit is binnen korte tijd uitgegroeid tot een echte hype in Nederland. Benbodyfit organiseert bootcamps in het Weizigtpark te Dordrecht. Met een kleine groep gaan we lekker de buitenlucht in, ver weg van de sportschool, waar we meegenomen attributen en obstakels uit de omgeving gebruiken als sportattributen, denk aan bankjes, stoepranden, boomstronken en hekken. Avontuurlijk en afwisselend. Elke keer is de locatie, route en manier van trainen weer een verrassing, maar met altijd hetzelfde doel: conditie- en krachtoefeningen. Elke bootcamp groep krijgt een training op maat.

bootcamp
bootcamp

Bootcamp in Weizigtpark te Dordrecht

Welke effecten bereik je met bootcamp?

Bij onze bootcamps mag iedereen zich aansluiten. Van beginners tot topfitte mensen. Benieuwd of het ook iets voor jou is? Je kunt altijd een gratis proefles nemen. Bootcamp richt zich altijd op conditie- en krachtverbetering, daarom zijn onze trainingen heel allround. Combineer je bootcamp met een gezond voedingspatroon, dan zal je absoluut de effecten zien op je lichaam! Gezellig, lekker buiten, afwisselend en resultaten, wat wil je nog meer? Sluit je snel aan bij een van onze bootcamps!

Welke effecten heeft bootcamp op je lichaam?

Betere conditie en houding, een strakker lichaam, vetverbranding en een krachtiger gevoel zijn slechts een greep uit de voordelen die bootcamp biedt.

Wil je meer informatie over bootcamp bij Benbodyfit?

Neem dan snel contact met ons op! Wij vertellen je graag alles over onze bootcamps. Vanuit regio Dordrecht, Sliedrecht, Papendrecht en Zwijndrecht zijn wij uitstekend bereikbaar.

=

Benbodyfit

KvK: 57775168

0630884622

Maak een afspraak

[email protected]

Stuur ons een bericht

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.