PERSONAL TRAINING

”Jarenlang aan het sporten zonder resultaat?”

Wil je jouw fitnessdoelen bereiken en een gezonde levensstijl nastreven?
Bij BenBodyFit in Dordrecht ben je aan het juiste adres!
Wij bieden op maat gemaakte trainingssessies en begeleiding om je te helpen jouw persoonlijke fitnessdoelen te realiseren. Ons team van ervaren personal trainers staat klaar om je te begeleiden op jouw fitnessreis. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen, je conditie wilt verbeteren of gewoon gezonder wilt leven, wij hebben de expertise en toewijding om je te helpen slagen.

Waarom kiezen voor BenBodyFit?

BESTE PERSONAL TRAINER

Van 2017 tot en met 2022 Winnaar met de verkiezing;

Beste Personal trainer in Dordrecht.

Gediplomeerde trainers

Dankzij onze continue bijscholing op het gebied van coaching, voeding & fitness zijn wij up-to-date met de laatste kennis.

Ervaring

Sinds 2013 zijn wij actief op het gebied van personal training & leefstijlcoaching

privé ruimte

Trainen doen wij in onze private gym. Ingericht met apparatuur van Technogym.

Werkwijze

Wij geloven in een holistische benadering van fitness, waarbij we niet alleen focussen op fysieke training, maar ook op voeding en levensstijl. Onze personal trainers zullen samen met jou werken aan het opstellen van een aangepast trainingsprogramma dat past bij jouw doelen en behoeften. Ze zullen ook advies geven over voeding en je voorzien van tips om een gezonde levensstijl te behouden.

Onze personal trainers hebben uitgebreide kennis van anatomie, fysiologie en trainingsmethoden. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de fitnessindustrie en passen deze kennis toe om jou te helpen de beste resultaten te behalen. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met sporten, wij passen ons aan jouw niveau aan en zorgen ervoor dat elke trainingssessie uitdagend en effectief is.

GRATIS INTAKE

sTAp 1

Bedankt voor je interesse in ons GRATIS intakegesprek! We vinden het geweldig dat je de eerste stap zet naar een gezondere en fittere levensstijl. Om een geschikte datum en tijd voor het intakegesprek te plannen,
nemen we binnen 24 uur telefonisch contact met je op.

sTAP 2

Hartelijk dank voor je interesse in onze fitnessuitdaging! We zijn verheugd om je te laten weten dat we je binnen 24 uur telefonisch zullen benaderen voor een gesprek. Tijdens dit gesprek willen we graag meer te weten komen over jouw leefstijl, doelen en verwachtingen.

STAP 3

Het intakegesprek: Samen zullen we jouw dagelijkse routine, voedingspatroon, lichaamsbeweging en eventuele specifieke wensen of beperkingen verkennen. Door een beter inzicht te krijgen in jouw levensstijl, kunnen we een gepersonaliseerd en effectief fitnessplan opstellen dat perfect past bij jouw behoeften en ambities.

STAP 4

We gaan samen aan de slag met een GRATIS health check! Tijdens deze uitgebreide check meten we de kracht van jouw grootste spiergroepen, jouw conditie met behulp van een fietstest en beoordelen we jouw motoriek en coördinatie door middel van balansoefeningen.

STAP 5

Nu we jouw niveau hebben bepaald,
kunnen we van start gaan met de trainingen!
Laten we samen werken aan het bereiken van jouw fitnessdoelen die we tijdens de health check hebben opgesteld.
Met toewijding en inzet gaan we samen vooruitgang boeken en een sterker, gezonder en energieker lichaam opbouwen.
. Laten we samen jouw fitnessreis beginnen en naar succes streven!

STAP 6

Fantastisch! Na 6 weken zullen we opnieuw een health check uitvoeren om jouw indrukwekkende vooruitgang te meten en te tonen welke geweldige resultaten je hebt bereikt! Jouw inzet en toewijding tijdens de trainingen hebben je geholpen om jouw kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie te verbeteren. We zijn ervan overtuigd dat je positieve veranderingen zult zien in jouw lichaam en algehele welzijn.

PLAN JE GRATIS
HEALTH CHECK!

Onze gegevens

  • info@benbodyfit.nl
  • Ambachtstraat 2B
    3319 CA Dordrecht
  • KVK: 57775168

Openingstijden

Maandag    07.00 – 22.00
Dinsdag         07.00 – 22.00
Woensdag       07.00 – 22.00
Donderdag      07.00 – 22.00
Vrijdag           07.00 – 22.00
Zaterdag        08.00 – 18.00
Zondag        08.00 – 18.00

Over BenBodyFit

Open chat
Hulp nodig?
Welkom bij BenBodyFit!

Stel direct je vraag aan één van onze personal trainers!

Met sportieve groet,
Team BenBodyFit