Zoek je een personal trainer in Dordrecht?

Kom dan trainen bij Benbodyfit in Dordrecht! Personal training is dé manier om je levensstijl blijvend te veranderen. Welk resultaat je ook wilt bereiken, van afvallen tot fitter worden tot spiermassa opbouwen. Het resultaat is altijd: lekkerder in je vel komen te zitten. Wij coachen je door het trainingstraject heen op weg naar jouw persoonlijke doelen. Zo bespaar je jezelf de nodige frustraties van urenlang rondhangen in de sportschool zonder resultaat. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bespreken we de resultaten die je voor ogen hebt. Onze tarieven zijn laag, terwijl de kwaliteit hoog is door continue bijscholing op het gebied van fitness en voeding.

Personal training studio 

Bij Benbodyfit kan je gebruik maken van onze Kleedkamers binnen een privé studio. Ook kan je veilig jouw waardevolle spullen opbergen in een van de lockers. De trainingsruimte is ingericht met het topmerk Technogym.

Zoek jij een betaalbare personal trainer in regio Dordrecht?

Neem dan snel contact met ons op! Vanuit regio Dordrecht, Sliedrecht, Papendrecht en Zwijndrecht zijn wij uitstekend bereikbaar.