fbpx

ONLINE COACHING

”Bereik jouw fitnessdoelen vanuit huis”

Waardevolle informatie en tips over online fitness coaching, een effectieve en handige manier om je fitheidsdoelen te bereiken met behulp van professionele begeleiding. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, je conditie wilt verbeteren of een gezonde levensstijl wilt handhaven, online fitness coaching biedt de expertise en ondersteuning die je nodig hebt, waar en wanneer het jou uitkomt. Online fitness coaching is een persoonlijke begeleidingsservice waarbij onze ervaren fitnesscoach je helpt bij het plannen en volgen van een op maat gemaakt trainings- en voedingsprogramma, alles op afstand en via online communicatiemiddelen. Met behulp van videocalls, e-mails, chatberichten en speciale fitnessapps kunnen we je motiveren, je vorderingen volgen en je voorzien van de nodige feedback en advies.

Waarom kiezen voor Online coaching?

Flexibiliteit

Online fitness coaching biedt flexibiliteit in termen van trainingslocatie en -tijd. Je kunt je workouts doen waar en wanneer het jou het beste uitkomt, zonder gebonden te zijn aan de openingstijden van een fysieke sportschool.

Individuele aandacht

Met online fitness coaching krijg je persoonlijke begeleiding van een ervaren coach die jouw specifieke doelen en behoeften begrijpt. Het trainingsprogramma wordt op maat gemaakt en aangepast aan jouw niveau, capaciteiten en voorkeuren.

BESPAAR TIJD & GELD

Je bespaart tijd en geld doordat je niet naar een fysieke sportschool hoeft te reizen. Je hebt alleen een internetverbinding en enkele basisfitnessapparatuur nodig, afhankelijk van je doelen.

Voedingsbegeleiding

Naast training biedt online fitness coaching ook voedingsbegeleiding. Je coach kan je helpen bij het opstellen van een gezond voedingsplan dat past bij jouw doelen en levensstijl, en je voorzien van advies en tips om je eetgewoonten te verbeteren.

Hoe werkt online coaching?

sTAp 1

Je meldt je aan voor online Coaching

sTAP 2

Je kiest een doelstelling

STAP 3

Je ontvangt een
trainings- en voedingsprogramma op maat

STAP 4

Je bekijkt eenvoudig je progressie online

STAP 5

Je ontvangt maandelijks een nieuw programma

STAP 6

Je bereikt je doel!

PLAN JE GRATIS
INTAKEGESPREK!

Onze gegevens

  • info@benbodyfit.nl
  • Ambachtstraat 2B
    3319 CA Dordrecht
  • KVK: 57775168

Openingstijden

Maandag    07.00 – 22.00
Dinsdag         07.00 – 22.00
Woensdag       07.00 – 22.00
Donderdag      07.00 – 22.00
Vrijdag           07.00 – 22.00
Zaterdag        08.00 – 18.00
Zondag         08.00 – 18.00

Open chat
Hulp nodig?
Welkom bij BenBodyFit!

Stel direct je vraag aan één van onze personal trainers!

Met sportieve groet,
Team BenBodyFit