SHAPEN VOOR VROUWEN

”RESULTAAT GEGARENDEERD”

Bij BenBodyFit zijn we toegewijd aan het helpen van vrouwen om hun fitnessdoelen te bereiken en een gezonde en actieve levensstijl te leiden. Of je nu net begint met trainen of een ervaren sporter bent, wij bieden gepersonaliseerde begeleiding en ondersteuning om je te helpen succes te behalen.

Onze visie is om vrouwen te helpen sterker, fitter en zelfverzekerder te worden. We begrijpen dat elke vrouw uniek is, met verschillende behoeften en doelen. Daarom bieden we op maat gemaakte trainingsprogramma’s die rekening houden met jouw individuele situatie, lichaamstype en fitnessniveau.

Bij BenBodyFit geloven we in een holistische benadering van fitness. Onze gekwalificeerde en ervaren personal trainers bieden niet alleen effectieve workouts, maar ook voedingsadvies en coaching voor een evenwichtige levensstijl. We willen dat je niet alleen je fysieke gezondheid verbetert, maar ook je algemene welzijn bevordert..

GRATIS INTAKE

Onze personal training-sessies zijn ontworpen om je uit te dagen en te motiveren. Of je nu kracht wilt opbouwen, wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of specifieke doelen hebt, onze trainers zullen een programma op maat maken dat past bij jouw behoeften en voorkeuren. We bieden een verscheidenheid aan trainingsmethoden, waaronder cardio, krachttraining, HIIT en meer.

Een van de voordelen van personal training is de persoonlijke aandacht en begeleiding die je krijgt. Onze trainers zullen je helpen bij het aannemen van de juiste technieken, zorgen voor een goede houding en je uitdagen om je grenzen te verleggen. Ze zullen je ook aanmoedigen, motiveren en je verantwoordelijk houden, zodat je gemotiveerd blijft om door te zetten.

Bij BenBodyFit begrijpen we dat het belangrijk is om een ondersteunende en inclusieve omgeving te bieden. Onze personal trainers zijn empathisch, vriendelijk en begripvol. Ze zijn er om naar je te luisteren, je te inspireren en je te helpen eventuele obstakels te overwinnen die je tegenkomt tijdens je fitnessreis.

PLAN JE GRATIS
HEALTH CHECK!

Onze gegevens

  • 06 30884622
  • info@benbodyfit.nl
  • Ambachtstraat 2B
    3319 CA Dordrecht
  • KVK: 57775168

Openingstijden

Maandag    07.00 – 22.00
Dinsdag         07.00 – 22.00
Woensdag       07.00 – 22.00
Donderdag      07.00 – 22.00
Vrijdag           07.00 – 22.00
Zaterdag        08.00 – 18.00
Zondag         08.00 – 18.00

Open chat
Hulp nodig?
Welkom bij BenBodyFit!

Stel direct je vraag aan één van onze personal trainers!

Met sportieve groet,
Team BenBodyFit