fbpx

SMALL GROUP TRAINING

”Word gemotiveerd en bereik resultaat”

Wil je jouw fitnessdoelen bereiken en tegelijkertijd genieten van de voordelen van groepstraining? Bij onze small group training service ben je aan het juiste adres! Wij bieden dynamische en resultaatgerichte trainingssessies in kleine groepen om je te helpen jouw persoonlijke fitnessdoelen te behalen. Onze small group training is de perfecte balans tussen individuele aandacht en de motiverende kracht van groepstraining. Je zult trainen met een groep gelijkgestemde individuen die elkaar aanmoedigen en inspireren. Samen zetten we stappen richting een gezondere levensstijl en een fitter lichaam.

Waarom kiezen voor BenBodyFit?

Persoonlijke aandacht

Het trainen in een kleine groep kan een geweldige bron van motivatie en ondersteuning zijn. Je deelt de ervaring met gelijkgestemde individuen die dezelfde doelen nastreven. Samen werken jullie aan het bereiken van persoonlijke mijlpalen en moedigen jullie elkaar aan om door te zetten, zelfs als de training uitdagend wordt. Het gevoel van gemeenschap en teamwork kan je stimuleren om je grenzen te verleggen en het beste uit jezelf te halen.

Motivatie 

Het trainen in een kleine groep kan een geweldige bron van motivatie en ondersteuning zijn. Je deelt de ervaring met gelijkgestemde individuen die dezelfde doelen nastreven. Samen werken jullie aan het bereiken van persoonlijke mijlpalen en moedigen jullie elkaar aan om door te zetten, zelfs als de training uitdagend wordt. Het gevoel van gemeenschap en teamwork kan je stimuleren om je grenzen te verleggen en het beste uit jezelf te halen.

Variatie 

Small group trainingen bieden vaak een gevarieerd scala aan oefeningen en trainingsmethoden. De trainer kan de trainingen afwisselen en aanpassen om ervoor te zorgen dat ze uitdagend en stimulerend blijven. Door regelmatig nieuwe oefeningen en trainingsprikkels te introduceren, voorkom je dat je in een trainingsplateau terechtkomt en blijf je gemotiveerd om je fitnessdoelen te bereiken.

Kosten

In vergelijking met individuele personal trainingssessies zijn small group trainingen vaak kosteneffectiever. Door de kosten te delen met andere deelnemers, kun je profiteren van de voordelen van persoonlijke begeleiding zonder de hoge kosten van één-op-één-sessies. Dit maakt het toegankelijker voor mensen die op zoek zijn naar professionele begeleiding, maar een beperkter budget hebben.

Onze ervaren trainers zijn experts in het begeleiden van small group trainingen. Ze hebben uitgebreide kennis van diverse trainingsmethoden en weten hoe ze de trainingen kunnen aanpassen aan verschillende fitnessniveaus. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met sporten, onze trainers zorgen ervoor dat elke trainingssessie uitdagend en effectief is.

Elke small group trainingssessie is zorgvuldig samengesteld om een volledige lichaamstraining te bieden. We combineren cardio, krachttraining en functionele oefeningen om je te helpen vet te verbranden, spieren op te bouwen en je algehele fitheid te verbeteren. Onze gevarieerde en boeiende workouts zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft en plezier hebt tijdens het trainen.

Het voordeel van trainen in een kleine groep is dat je persoonlijke aandacht krijgt van de trainer, zelfs in een groepssetting. Onze trainers zullen je technische correcties geven, je houding verbeteren en je motiveren om het beste uit jezelf te halen. Ze zullen ook rekening houden met eventuele beperkingen of blessures en alternatieve oefeningen aanbieden indien nodig.


Naast de fysieke voordelen is het ook kostenbesparend

Je zult deel uitmaken van een community van gelijkgestemde individuen die allemaal werken aan het verbeteren van hun gezondheid en fitheid. Samen zullen we obstakels overwinnen, successen vieren en elkaar motiveren om door te gaan.


Onze small group trainingssessies worden regelmatig gepland op vaste tijden, zodat je een consistent trainingsritme kunt ontwikkelen. We begrijpen echter dat iedereen een druk leven heeft, daarom bieden we flexibiliteit en verschillende trainingsmogelijkheden. Of je nu ’s ochtends vroeg, ’s avonds laat of in het weekend wilt trainen, we hebben opties beschikbaar die passen bij jouw schema.


Om de kwaliteit van onze small group training te waarborgen, houden we de groepen bewust klein. Dit stelt ons in staat om individuele aandacht te geven aan elke deelnemer en ervoor te zorgen dat je de juiste techniek en vorm gebruiktProfessionele personal trainer begeleidt een cliënt tijdens een effectieve fitnesssessie in Dordrecht om af te vallen of in een groep.

PLAN JE GRATIS
HEALTH CHECK!

Ja! Ik wil een GRATIS leefstijl adviesgrek!

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Marketing door

Onze gegevens

  • info@benbodyfit.nl
  • Ambachtstraat 2B
    3319 CA Dordrecht
  • KVK: 57775168

Openingstijden

Maandag    07.00 – 22.00
Dinsdag         07.00 – 22.00
Woensdag       07.00 – 22.00
Donderdag      07.00 – 22.00
Vrijdag           07.00 – 22.00
Zaterdag        08.00 – 18.00
Zondag         08.00 – 18.00

Open chat
Hulp nodig?
Welkom bij BenBodyFit!

Stel direct je vraag aan één van onze personal trainers!

Met sportieve groet,
Team BenBodyFit