0630884622 [email protected]

Small group training

Ruime parkeergelegenheid

Ambachtstraat 2 B Dordrecht

R

Gediplomeerde personal trainers

Alle diploma’s op zak

Online personal training

Trainen waar en wanneer jij wilt

0630884622

Bel gerust voor meer info

Small group training

Liever niet alleen trainen, maar ook niet opgaan in de massa? Dan is small group training bij Benbodyfit in Dordrecht iets voor jou! Gezellig samen trainen onder begeleiding van een personal trainer, met de gezelligheid en motivatie van een groep. Ook fijn: je betaalt minder dan voor personal training. Onze small group trainingen bestaan uit maximaal vier personen, zodat je de ruimte krijgt om aan je eigen doelen te werken. Als small group trainen we binnen, maar we kunnen ook lekker de natuur in. Voor bedrijven bestaat de mogelijkheid tot trainen op locatie, bijvoorbeeld op het eigen parkeerterrein. Elke small group krijgt een eigen training op maat.

small group training

Duo Personal Training startpakket

Sporten jullie altijd samen, maar bereiken jullie niet dat beoogde doel? Met duo personal training sport je voordelig onder begeleiding, zodat je wel die resultaten boekt. Bovendien is het gezellig en voordeliger. Bij ons kunnen jullie gebruik maken van douches, kleedkamers en ruime parkeergelegenheid. Waardevolle spullen berg je veilig op in een locker. De trainingsruimte is ingericht met het topmerk Technogym. Met ons startpakket gaan jullie goed van start met alle tools om jullie doelstellingen te behalen. Het startpakket bestaat uit:

E

3x duo personal training t.w.v. € 135,-

E

Voedingsschema t.w.v. € 25,-

E

Trainingsschema t.w.v. € 25,-

E

E-boek over voeding t.w.v. € 25,-

E

Nu in plaats van € 210,- voor slechts € 180,-

Een Duo Personal Training les kost € 22,50 per persoon en duurt 60 minuten.

Wil je meer informatie over small group training bij Benbodyfit?

Neem dan snel contact met ons op! Wij vertellen je graag alles over onze small group trainingen. Vanuit regio Dordrecht, Sliedrecht, Papendrecht en Zwijndrecht zijn wij uitstekend bereikbaar.

=

Benbodyfit

KvK: 57775168

0630884622

Maak een afspraak

[email protected]

Stuur ons een bericht

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.