fbpx

SUCCESVERHALEN

”Jij bent het volgende succesverhaal”

We laten verschillende mensen aan het woord die personal training hebben gevolgd en vertellen over hun persoonlijke doelen en de resultaten die ze hebben behaald. Of het nu gaat om gewichtsverlies, spieropbouw, het verbeteren van de algehele fitheid of het verleggen van grenzen, je krijgt een kijkje in de succesverhalen van anderen. Naast fysieke transformaties hebben veel mensen die personal training hebben gevolgd ook positieve veranderingen in hun levensstijl ervaren. Ze vertellen over hoe hun mindset is veranderd, hoe ze gezondere voedingsgewoonten hebben ontwikkeld en hoe ze meer zelfvertrouwen hebben gekregen in hun dagelijks leven.

ERVARINGEN VAN KLANTEN

Professionele personal trainer begeleidt een cliënt tijdens een effectieve fitnesssessie in Dordrecht om af te vallen of in een groep.

Diane Feyt

Nadat bij mij de weegschaal over de 120 kilo heen ging vond ik het dan toch eindelijk eens tijd worden om aan mijn uiterlijk maar vooral ook conditie te gaan werken.

Toen dan ook het blaadje van de Fit for Free in de bus lag en ik daar over hun S.T.O.B. (samen trainen onder begeleiding) las heb ik mij meteen aangemeld en kwam zo in aanraking met Ben.

Na een toch wel hoge en moeilijke drempel te hebben overgestapt, mede door het enthousiasme en doorzettingsvermogen van Ben dus iedere dinsdag- en donderdagavond een uurtje onder zijn begeleiding gaan trainen en met wat voor resultaat! Door zijn geweldige en nimmer aflatende motivatie en stimulans heb ik het vol kunnen houden.

Het is me uiteindelijk gelukt om er zo’n 50 kilo van af te krijgen, ook mede door mij aan een dieet te houden maar zonder aanmoediging van Ben zou het me nooit gelukt zijn. Heerlijke uurtjes waar ik elke keer weer naar uit keek. Nu zijn er inmiddels weer de nodige pondjes aangekomen daar ik het zelf heb laten afweten maar hoop straks mede door Ben nu als personal trainer weer trots op mij zelf te kunnen zijn en uiteraard op Ben, die het nooit opgeeft maar telkens weer vrolijk en wel voor mij klaar staat en me steeds weer dat duwtje in de rug weet te geven als ik dat nodig heb.

Romy van Dijk

De 3 maanden die ik bij Ben heb getraind was een hele leuke ervaring. Waarom ik ervoor heb gekozen om bij Ben te gaan trainen is omdat ik wel graag wat wilde afvallen maar zelf nooit goed wist welke oefeningen ik het beste kon doen om bepaalde spieren te trainen. Ik kwam toen op het idee om bij Ben te gaan trainen, hij wist precies welke spieren en welke oefeningen ik moest doen om vet weg te trainen op de plekken waar ik het wilde. In het begin vond ik het wat minder leuk om op me vrije dag vroeg op te staan om te gaan trainen, ook omdat mijn lichaam nog totaal niet gewend was aan de zware trainingen had ik ook veel spierpijn de dagen na de eerste trainingen. Maar na een tijdje gaat de spierpijn goed voelen omdat je weet dat je dan goed getraind heb.

Om de 4 weken meette hij me benen, armen en middel op en weegde hij me om te kijken ofdat er vooruitgang was geboekt. Tijdens de eerste meeting zagen we dat er al heel veel vooruitgang was geboekt. Als je dat ziet weet je waar je al die zware trainingen voor doet en het motiveerde me steeds meer. Dat maakte het ook leuker om elke keer weer te gaan trainen. Ook werden de trainingen steeds minder zwaar omdat mijn lichaam er steeds meer aan ging wennen. Bovendien is Ben ook een goeie personal trainer omdat hij steeds weer nieuwe oefenening bedacht waardoor het trainen ook niet saai werd.

We konden serieus zijn maar konden ook heel veel lachen. Hij pushte me, maar niet op een vervelende manier, juist op een manier waardoor ik nog even door kon zetten op de momenten wanneer het moest. Uiteindelijk ben ik in totaal 27 cm kwijt geraakt en 2,6 kilo afgevallen. Mijn conditie is een stuk beter geworden en ik heb veel meer kracht gekregen. Voor het eerst kon ik op vakantie gaan en met gemak me kleren uittrekken en in me bikini aan het zwembad gaan liggen zonder schaamte of rot gevoel. Voor iedereen die denkt dat trainen alleen maar zwaar en uitputtend is, het is niet waar! Na een paar trainingen word het super leuk en zeker met Ben omdat hij van elke training een spelletje maakt.

Professionele personal trainer begeleidt een cliënt tijdens een effectieve fitnesssessie in Dordrecht om af te vallen of in een groep.

Sanne Holland

Professionele personal trainer begeleidt een cliënt tijdens een effectieve fitnesssessie in Dordrecht om af te vallen of in een groep.

In oktober ging ik mij zo langzamerhand realiseren dat het zo echt niet meer kon: geen trap op zonder te hijgen als een oud paard. Mijn conditie was echt erbarmelijk! Ondertussen was het moeilijk de reguliere sportlessen te volgen vanwege rugklachten en een oude maar hardnekkige knieblessure. Op de sportschool kwam ik een poster tegen van Ben Bodyfit, en zo kwam het dat ik begin november aan de slag ben gegaan met Ben. De uitslag van de conditietest was genadeloos duidelijk: op een schaal van 1 tot 10 scoorde ik ongeveer een 3,5. Aiiiiiii….En dat op 37 jarige leeftijd….. Dat was een duidelijk doel! Ook wilde ik graag mijn been- en rugspieren versterken om zo klachten aan knie en rug te verminderen.

Na een maand twee keer per week sporten met Ben merkte ik al duidelijk resultaat! Bij een conditietest haalde ik inmiddels een nette voldoende en ook de spiermassa in rug en benen waren vergroot! Wauw! Eerlijk is eerlijk, het was wel hard werken en zweten. Ook voor Ben trouwens, die veelvuldig geklaag en gejammer aan heeft moeten horen! Mijn “liever lui dan moe” mentaliteit liet zich niet zomaar verslaan, en mijn onderhandelingstactieken waren bruut! Respect voor Ben, die zich met veel geduld, wat gepaste strengheid, bemoedigende woorden en waarschijnlijk ook gewoon een gladde rug, zich hier door heen heeft weten te slaan.

Nu, na twee maanden sporten met Ben, ben ik zover dat ik de reguliere lessen weer kan volgen. Ik ben blij dat ik de stap heb genomen om met Ben te gaan sporten. Wanneer jij wel een steuntje kan gebruiken in het behalen van je doelen kan ik het sporten met Ben echt van harte aanbevelen!

Groet, Sanne

Maaike de Geest

Nog steeds bezig

Gisteren had ik weer een meetpunt met sporten. De weegschaal gaf 99.2kg aan. Dat betekend dat ik nu 1 groot doel heb behaald namelijk onder de 100kg te komen. Het verschil is echt goed te merken. Ik voel me beter en positiever. Dat is erg positief dus! Mijn streven is ongeveer 85kg dus ik ben al over de helft.

#trotsopmijzelf

#letsdothis

#powerwoman

Ik train met Sandra bij #BenBodyFit. Ik ben haar en uiteraard ook mijn vrouwtje erg dankbaar.


Professionele personal trainer begeleidt een cliënt tijdens een effectieve fitnesssessie in Dordrecht om af te vallen of in een groep.

Lois Hoogkamp

Professionele personal trainer begeleidt een cliënt tijdens een effectieve fitnesssessie in Dordrecht om af te vallen of in een groep.

Dik zijn was voor mij heel normaal. Vanaf dat ik me kan herinneren was te veel snoepen mijn uitweg naar mezelf een beetje beter voelen. Dit was ook dan voor korte duur. Het werd ook steeds erger in de loop der jaren. Elke dag dacht ik wel dat dit de dag was dat ik wat aan mijn gewicht moest doen, maar elke dag opnieuw was mijn uitweg naar eten. Ik probeerde van alles om af te vallen. Ik ging sporten om daarna lekker te genieten van een vette hap of snoep. Op een gegeven moment dacht ik dat niet eten me zou helpen met afvallen. Dat was een grote vergissing. Ik leefde op 1 maaltijd per dag en werd hiermee steeds dikker. Ik begon spiegels te vermijden, omdat ik wist dat ik er toch niet leuk uit zag. Ook ging mij humeur achteruit. Zelfvertrouwen had ik bijna niet meer. Mijn gewicht is uit de hand gelopen toen ik een kantoor baan kreeg. Ik was toen helemaal niet meer in beweging, mijn eet patroon bleef hetzelfde en mijn gewicht werd steeds meer. In Januari 2012 keek ik voor een lange tijd in de spiegel om te zien hoe ik eruit zag. De persoon die in de spiegel keek was totaal iemand anders. Ik vond de persoon voor de spiegel een monster. Logisch dat ik mijn kleding moest halen in America, ik was in de tussentijd 110 KG geworden. Mijn eerste gedachte was “hoe kan ik in ander half jaar 30 KG erbij krijgen, zonder dat ik het zelf in de gaten had” Toen kwam ik bij BenBodyFit Terecht. Ik kon gelijk inschrijven en de volgende dag al beginnen. In het begin was het heel zwaar en had ik de neiging om op te geven, maar Ben was er elke keer op het juiste moment om me weer motivatie te geven. Het leek wel of hij het aanvoelde wanneer de motivatie minder werd. Vaak had ik het best moeilijk om door te gaan, maar ik kan Ben bijna 24/7 bereiken om vragen te stellen of gewoon om motivatie vragen. Hij staat ook echt elke keer voor je klaar. Ik voel me ook een stuk beter en zie het leven ook anders. Ik leef gezonder en sport nog steeds met Ben en heb steeds vaker een glimlach op mijn gezicht. Mijn leven is gewoon heel anders geworden en ik ben Ben Veldhuis heel erg dankbaar!!

Wilfred Bonnema

Of dat ik trots ben op mezelf? Ja dat ben ik zeker wel. Als je vanaf 11 januari tot nu 97.8kg weegt En begon op 105.8 kg. Mag ik zeker trots zijn. Maar dit heb ik niet alleen gedaan. Daar heb ik 2 geweldige Toppers voor, die in me sport en in me voeding bij helpen. En daar ben ik heel dankbaar voor. Me eerste doel behaald in 3 Maanden. Maar dit is een begin, want stel een nieuwe doel. Naar 94 kg.

En dat gaat me ook lukken, door hard te werken tijdens de actieve training schema’s. Waar ik me nog meer in kan gaan uitdagen. Heb er nu al zin in.

Sandra en Tristan, Dankjewel voor jullie tijd en hulp. We gaan voor de nieuwe Mijlpaal

Ben heel trots op me zelf.

Zeker dat ik gereageerd heb, via Facebook op de advertentie van Benbodyfit. En werd ook heel snel gebeld.

Op naar de volgende mijlpaal.

PLAN JE GRATIS
HEALTH CHECK!

Onze gegevens

  • info@benbodyfit.nl
  • Ambachtstraat 2B
    3319 CA Dordrecht
  • KVK: 57775168

Openingstijden

Maandag    07.00 – 22.00
Dinsdag         07.00 – 22.00
Woensdag       07.00 – 22.00
Donderdag      07.00 – 22.00
Vrijdag           07.00 – 22.00
Zaterdag        08.00 – 18.00
Zondag         08.00 – 18.00

Open chat
Hulp nodig?
Welkom bij BenBodyFit!

Stel direct je vraag aan één van onze personal trainers!

Met sportieve groet,
Team BenBodyFit