Professionele personal trainer begeleidt een cliënt tijdens een effectieve fitnesssessie in Dordrecht om af te vallen of in een groep.

Om gebruik te kunnen maken van de modules op onze pagina, is het noodzakelijk om je te registreren. Registratie biedt toegang tot alle beschikbare functies en stelt ons in staat om een gepersonaliseerde ervaring te bieden. Het proces is eenvoudig en snel, en zorgt ervoor dat je het meeste uit onze modules kunt halen. Registreer je vandaag nog om direct aan de slag te gaan!

Als je allerlei advertenties, internetsites en populaire boeken moet geloven dan is het mogelijk dat je met een dieet of sporten juist die ene vetrol, die je lelijk vindt, als sneeuw voor de zon laat verdwijnen. Kan dat?

Helaas gebeurt dat nauwelijks. Vetlagen zijn geen reservoirs die alleen voor lokale spieren dienen. Er bestaat geen rechtstreekse energielijn tussen beide. De brandstof voor de spieren (suikers en vetten) wordt via het bloed aangevoerd en komt van overal in het lichaam. Ze wordt door de hersenen gestuurd via complexe signalisatieprocessen. De voorraden in de spieren worden eerst aangesproken. Waarom dat zo is, is nog onbekend. Beenoefeningen stimuleren wel de dijspieren, maar hebben geen invloed op het vetlaagje dat er net boven zit. Met buikspieroefeningen is het
niet anders.

Lokaal afvallen is mogelijk. Het is alleen nauwelijks merkbaar. Door te diëten en te trainen verlies je iets sneller vet in en rond de buik. Maar intussen verlies je ook vet op andere plaatsen, zoals in bovenarmen, dijen en borsten. Je valt dus overal af. Op de ene plaats een fractie meer dan op de andere.

Wil jij eens bekijken hoe het ervoor staat met jouw leefstijl? Plan dan nu jouw gratis Health check in met onze leefstijl coach!

Onze gegevens

  • 06 30884622
  • info@benbodyfit.nl
  • Ambachtstraat 2B
    3319 CA Dordrecht
  • KVK: 57775168

Openingstijden

Maandag    07.00 - 22.00
Dinsdag         07.00 - 22.00
Woensdag       07.00 - 22.00
Donderdag      07.00 - 22.00
Vrijdag           07.00 - 22.00
Zaterdag        08.00 - 18.00
Zondag         08.00 - 18.00

Over BenBodyFit

Open chat
Hulp nodig?
Welkom bij BenBodyFit!

Stel direct je vraag aan één van onze personal trainers!

Met sportieve groet,
Team BenBodyFit